mandag 5. juli 2010

Nå skal det jobbes

Familien er på flyttefot, og akkurat nå så er det kaos i begge leirene - både der vi flytter fra, og der vi flytter til. Jeg tar meg derfor noen få dagers fri fra blogg og butikk. Forespørsler og bestillinger blir håndtert og besvart hver kveld. Varene blir ekspedert som vanlig.

Vi skal flytte fra Asker til en gammel gård, som ligger idyllisk til ved kysten i Østfold, ikke langt fra Sverige. Det er et lite småbruk som har tilhørt mannen min sin familie i flere generasjoner. Huset, og eiendommen forøvrig, har hatt behov for total renovering. Masse har blitt gjort, men mye gjenstår... Vi jobber på spreng slik at huset blir innflyttingsklart før barnehage og skole begynner i august. Og det gleder vi oss veldig til!

Nettbutikken flytter selvsagt med oss - mer info om dette senere!

Heldigvis har vi mange små hjelpere. Her er lillegutt i sving - en skikkelig liten arbeidskar!


Jeg skal slipe gulv, og male tak. Synd å bruke slike fine sommerdager til slikt, men her må det bare jobbes på. Skal bli så godt å få alt i orden, og på plass!!!

Hilsen
Anna

Prøv gjerne lykken i vår GIVEAWAY i innlegget under! Og takk for alle hyggelige kommentarer som allerede har kommet inn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar