fredag 16. juli 2010

Smårutete kjole og sommerdrakt

Vi har nå kampanje på klær fra danske Ballade. Her en søt og nostalgisk rødrutet sommerkjole til små babyjenter. Kun få igjen! Du finner den i nettbutikken her. Førpris kr. 350,- Nå kr. 199,-.


Koselig, rødrutet babybukse med strikk i livet, og bindebånd ved bena. Buksen kan brukes alene, eller sammen med rødrutet kjole. Kun noen få størrelser igjen! Du finner den i nettbutikken her. Førpris kr. 300,- Nå kr. 150,-.


Vi glemmer ikke guttene her hos oss, og har nå halv pris på disse fine sommerdraktene til små babygutter. Finnes i mørk brun, lys blå og mosegrønn. Kun få igjen! Du finner dem i nettbutikken her. Førpris kr. 400,- Nå kr. 199,-.


Klærne er fra en tidligere sesong, og vi selger dem derfor rimelig ut. Hun som står bak disse klærne, og etablerte firmaet Ballade i sin tid, er egentlig arkitekt av yrke. Den gang da hun selv fikk barn syntes hun det var vanskelig å finne pene, økologiske klær med et rent og enkelt snitt. Hun bestemte seg da for å lage en barne kollekjson, med økologiske klær, som videre ble til firmaet Ballade. Hun arbeider ikke lenger som klesdesigner, men andre har overtatt og vil føre firmaet videre i samme ånd. Det ventes en ny kolleksjon fra Ballade for sommersesongen 2011.

Hilsen
Anna

1 kommentar:

  1. Heisann.
    så nydelige klær!!! Kjempe søt guttedrakt.
    Håper du har hatt en herlig lørdagskveld.
    Klem Marie :)

    SvarSlett