mandag 26. juli 2010

Hold insektene unna

NYHET - trygt og naturlig insektsmiddel å få kjøpt i nettbutikken nå! Produktene kommer fra Badger, og er et middel som gir en naturlig beskyttelse mot mygg og insekter, og kan brukes av hele familien - både små og store! Vi har tatt inn både balm og spray.

Anti-Bug Balm 21 g kr. 99,-
"Safe for the skin - bad for the bug!"


En velprøvd formula mot plagsomme mygg og insekter som lukter godt, lindrer tørr hud, og virker - helt uten bruk av det omstridte kjemikaliet DEET. I Norge er det tillatt med inntil 20% DEET i myggmidler. Dersom insektsmiddelet inneholder DEET bør det ikke brukes av barn under 3 år.

Badger Balm er sertifisert økologisk av USDA Organic!

Du kan lese mer om DEET her:
www.forskning.no/artikler/2009/august/226530

Anti-Bug Spray 118 ml kr. 175,-
"Eco friendly - safe for the kids!"


Hold insektene på trygg avstand med denne helt naturlige insektsprayen fra Badger. Sprayen er basert på den samme formula som den populære og svært effeltive Anti-Bug Balm, og gir samme beskyttelse. Sprayen er laboratorietestet for effektivitet, og har vist seg å virke i 3 timer. Man rister flasken godt, og sprayer - svært lettvint å bruke. Mange foretrekker likevel å smøre de aller minste med balm i ansiktet. Alternativt er å spraye i sine egne hender, for deretter å smøre barnet i ansikt/hals området. Prøv først ut middelet på et lite hudområde. Unngå øyne, og åpne hudområder (som f.eks. sår) Barn bør kun bruke middelet under oppsyn av voksne.

Badger Spray er sertifisert økologisk av USDA Organic!
Allergen forbehold: Inneholder Soya

Er du plaget av mygg, og ønsker å beskytte deg selv og familien din, så kan jeg varmt anbefale Badger produktene! Produktene holder insektene borte ved hjelp av eteriske oljer fra blandt annet citronella, sitrongress, geranium og rosmarin - ingen DEET, petroleumsprodukter eller syntetiske kjemikalier! Du finner varene i nettbutikken her!


Grevlingen (Badger) er symbolet du finner på alle produktene fra Badger. Han er samleren med den hemmelige kunnskapen om helende røtter, urter og planter. Han er vill og heftig når han beskytter seg selv og sin familie, effektiv og iherdig når han forserer hindringer, og gjennomfører prosjektene sine med stor suksess. Denne magiske lille fyren dukker stadig ned i dypet av "The Badger Mines", og inspirerer og kommer med ideer til nye, fantastiske Badger produkter.

Badger er et godt etablert merke, og blir produsert i USA. Produktene består av trygge og behagelige blandinger av friske, økologiske extra-virgin oljer, bivoks, eksotiske kremer, urteekstrakter og rene, eteriske oljer - og ingenting annet! Ingen kjemikalier, syntetiske stoffer, parabener, genmodifiserte organismer, eller andre farlige stoffer du har hørt om. Produktene er rene og gode, og de fleste av dem er også økologiske sertifiserte gjennom USDA Organic. Produktene er ikke testet på dyr!

Badger ligger helt på verdenstoppen både når det gjelder sikkerhet og virkning. Environmental Group (http://www.cosmeticsdatabase.com/) er en uavhengig, amerikansk organisasjon som går "skin deep" , og sjekker produkter for farlige og skadelige stoffer, og at de holder hva de lover. Badger er en av de ytterst få merkevarene som kommer ut med rating 0-2 (grønt- fullstendig trygt) på alle sine produkter.

Hilsen Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar