søndag 6. juni 2010

Slitne føtter

Vel overstått dag på Bondens Marked i går! Vellykket dag for vår del, og trivelig å møte så mange hyggelige og positive mennesker. Det myldret av liv og røre overalt. I tillegg til alle aktivitetene i forbindelse med miljøfestivalen så var det også musikkens dag i Oslo. Hovedstaden vår fremsto virkelig som en levende by i går!

Etter en travel dag på markedet så kjentes det i bena på slutten av dagen, og spesielt i føttene. Da jeg kom hjem ble det en kjapp dusj, etterfulgt av et lite fotbad med kjernemelksåpe (mild og god såpe som ikke tørrer ut huden).

Etter badet smørte jeg føttene inn med fot & ben gel fra tomtomMama serien. Dette er en forfriskene gel som gjør underverker for ben og føtter. Den lukter friskt og godt, og inneholder blandt annet mentol, mynteolje og hestekastanje ekstrakt. Selv om serien er utviklet til gravide, egner geleen seg til alle som har utmattede føtter. Den har også god virkning på sirkulasjonen. Spesielt deilig og velgjørende etter lange og varme dager i solen på sommeren. Geleen består kun av rene og naturlige råstoffer. Om du ønsker, kan du lese mer om produktet i nettbutikken vår her. Trykk på stelletid i menyen til venstre, trykk deretter på pleieprodukter.

tomtomMama fot & bengelee kan varmt anbefales!!!

Hilsen Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar