onsdag 16. juni 2010

Spa produkter til mor

NYHET - økologisk kroppspleie produkter. Ren luksus for både kropp og sjel!

Det er så lett å "glemme seg selv" helt når man blir mamma, og får ansvaret for et lite menneske døgnet rundt. Det er viktig å ta vare på seg selv også! Synes derfor det passer veldig godt med noen gode, økologiske spa produkter i vår nettbutikk. Du finner produktene under "hjemmebase" i menyen til venstre i nettbutikken vår her.

Her er våre utvalgte produkter:

Passion Fruit Sugar Cane Body Scrub Soap 250 ml. Økologisk "body scrub" som rengjør og pleier. Dette innovative produktet kombinerer den rensende effekten fra økologisk kokosolje med skrubbeffekten fra økologiske sukkerrør. Når vann påføres oppløses skrubbpartiklene, og blir til et deilig skum som fjerner urenheter og døde hudceller. Det høye innholdet av naturlige oljer etterlater huden myk og fin.

Passion Fruit Body Cream Butter Rose / Coconut 250 ml. Økologisk "body butter" i to milde duft varianter - rose / kokos. Denne nærende kremen smelter inn i huden, og etterlater den silkebløt. Den trekker raskt inn i huden, og føles ikke klissete. Kremen beskytter huden, og opprettholder fuktbalansen takket være det høye innholdet av økologiske oljer. Pasjonsfruktoljen gir en nærende og beroligende effekt på huden.

Produktene i Exclusive Organic Care består av utvalgte økologiske oljer, fettstoffer, urteekstrakter og frukt fra planter i regnskogen. Alle ingrediensene er valgt ut for deres beviste virkningsfulle egenskaper. Produktene er uten parabener, mineraloljer, SLS og syntetisk farge og duftstoffer. De er økologisk sertifisert av Ecocert. Hypoallergenisk testet. Ikke testet på dyr.

Dr. Kadir Exclusive Organic Care serien er en absolutt favoritt hos meg. Herlige produkter som jeg personlig har blitt helt avhengig av. De lukter utrolig godt, men er på samme tid ganske milde i duften. Er veldig glad for nå å kunne tilby andre mammaer disse fantastiske produktene. Bare prøv selv - se, lukt og nyt hvor deilige de er!

Hilsen Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar