onsdag 1. september 2010

Giveaway - spa produkter med pasjonsfrukt

Vi har trukket to heldige vinnere av vår "give away" for august måned. Denne gangen er det herlige spa produkter fra den økologiske serien til Dr. Kadir Exclusive Organic Care vi har gleden av å dele ut.


Pasjonsfrukt og blomst

Du kan lese mer om kroppspleieproduktene til Dr. Kadir Exclusive Organic Care her og her!

Vinner # 1:
Lena fra bloggen "Bo med barn" vant en en deilig skrubbekrem med pasjonsfrukt til en verdi av kr. 395,-.

Vinner # 2:
Carina fra bloggen "Carina og gutta" vant et mykgjørende body butter med pasjonsfrukt og roseduft til en verdi av kr. 425,-.

GRATULERER til Lena og Carina! Håper dere blir like fornøyde med produktene som vi er! Dere vil motta en mail fra oss i løpet av kort tid.

Takk til alle som ble med! Det blir snart nye muligheter til å vinne spennende produkter fra vår nettbutikk. Hver måned kjører vi i gang en giveaway med aktuelle varer som vi ønsker litt ekstra fokus på. Følg med, neste gang er det kanskje du som er den heldige vinneren!

Hilsen Anna

2 kommentarer:

  1. Jippi, så heldig jeg er. Jeg gleder meg til å prøve ut produktet og ikke minst dufte av pasjonsfrukt og rose. Bare det høres jo helt vidunderlig ut. :)

    Ellers gleder jeg meg til høstkolleksjonen kommer.

    SvarSlett
  2. Åh neiii! Jeg glemte helt å melde meg på jeg. Skulle gjøre det, men så kom det noe i veien, og så ble det helt glemt :(( Jaja, nye muligheter kommer vel..:)

    SvarSlett