lørdag 13. november 2010

Stellematte i lekkert Liberty stoff

Vi har nettopp fått inn en lekker stellematte fra danske Poppy Rose i et stilig Liberty stoff. Myk velour på stellesiden, og Liberty stoff på yttersiden. Matten rulles enkelt sammen, og knyttes med et kontrast soff - også Liberty mønster. Lett å ha med seg overalt - det være seg i vognen, eller vesken.

Fargen og mønsteret er spennende, og går i naturtoner - grått, brunt, krem, og en ørliten dash med lilla på kante- og knytebåndet. Fine fargenyanser som går godt sammen med de fleste trillevogner og mammavesker. Du kan velge mellom brunt eller grått på den bløte veloursiden - begge fargene er tatt opp fra Liberty stoffet.

Nydelig stellematte til den som ønsker noe spesielt - det være seg til egen baby, eller kanskje til å gi bort i gave. Du finner stellemattene her!

Hilsen Anna

2 kommentarer:

 1. Nydelige Poppy Rose.

  Får du mindre str i dette merket også. Synes det er fantastisk nostalgiske barneklær og er veldig fornøyd med kvaliteten.

  Ha en riktig fin uke

  SvarSlett
 2. Carina,
  Poppy Rose sine klær er kjempefine! Jeg tok inn noen søte klær i sommer til de bittesmå (både gutter og jenter), og mer kommer til neste vår og sommer. Kan røpe at det kommer noen nydelige kjoler i herlige Liberty stoffer.
  Anna

  SvarSlett