tirsdag 26. oktober 2010

En presentasjon av Acorelle

Acorelle er et fransk merke som tilbyr økologiske skjønnhetsprodukter med respekt for kroppen så vel som miljøet. Duftserien er produsert av Odysud Laboratorier, et datterselskap av Laurence Dumont, Frankrikes sjette største parfymeprodusent. Regis Lelong, administrerende direktør i Laurence Dumont, uttalte følgende: "Flere kvinner utrykker sin bekymring over syntetiske dufter med ingredienser som ftalater som kan akkumuleres i kroppen. Moderne parfymer inneholder også høye andeler av andre syntetiske molekyler (ofte petrokjemiske biprodukter) som er mindre nedbrytbare, og kjent for å forårsake allergi, hudirritasjon, luftveisproblemer samt å utløse migrene hos de som er sensitive. Dette ønsket vi å gjøre noe med ved å tilby 100% naturlige og økologiske parfymer".


Acorelle gir kvinner muligheten til å bære 100% naturlige og økologiske parfymer som i tillegg har aromaterapeutiske egenskaper. Acorelle parfymer er laget kun med rene ingredienser, fri for irriterende og skadelige syntetiske dufter og kjemikalier - noe som finnes i mange konvensjonelle parfymer. Acorelle økologiske parfymer gjør at selv de mest sensitive kan oppleve ren og rik parfyme. Mildhet er førsteprioritet i Acorelle sine formler. Parfymene er designet i en klassisk pyramidestruktur med topp, midt og basenoter - noe som gir duftene en dybde og kompleksitet som igjen skaper unike og fantastiske parfymer.

Parfymene kommer i vår nettbutikk i løpet av kort tid! I mellomtiden vil man få mulighet til å teste ut et brett med seks forskjellige dufter. Vi har fått inn et parti av tester sett til en pris av kr. 75,- pr. stk. En super måte å prøve ut serien på før man kjøper! Selve parfymen vil koste kr. 350,- for 50 ml. En fin pris synes vi! Tester settene finner du i nettbutikken vår her!


Acorelle
parfymer inneholder aktive essensielle oljer som har aromaterapeutiske egenskaper ved at de stimulerer sinnet. De er delt inn i følgende tre grupper:
Balanserende, beroligende og energigivende. Acorelle tilbyr hele ni ulike Eau de Parfum.

Energigivende


Tea Garden: Lette noter av sitron, mynte, fiol og patchouli som arbeider sammen for å stimulerer nervesystemet for et energikikk, med en mild, frisk og eksotisk duft.

Wild Berries: En munter duft som løfter humøret når det oppstår problemer. Geranium, sandeltre og kardemomme gir et umiddelbart løft.

Amber Vanilla: En sensuell gourmetduft som skaper harmoni. I denne energiske parfymen blir du vekket opp med Essens av Peru, patchouli og bitter mandel.

Balanserende

Wheat Almond: En revitaliserende blanding av bitter mandel, ylang ylang og aprikos som styrker ditt naturlige forsvar i møte med en travel dag. En varm og kjærlig duft.

R of Rose: Denne romatiske duften av rose virker harmoniserende og forbedrer velværet med essensielle oljer av rose, geranium og et hint av bringebær. Sammen gir dette en fruktig og sofistikert duft.

Land of Cedar: En velgjørende blanding av bergamott, sandeltre og sedertre som bidrar til å eliminere stress og bekymringer med en sensuell, treaktig og ren duft.

Beroligende

White Orchid: Reduserer stress og angst med denne beroligende blanding av sandeltre, appelsin, vanilje, pæreblad, hagtorn og patchouli. En subtil og sensuell duft.

Lotus Bamboo: En avslappende blanding av bergamott, mandarin, appelsinblomst og sedertre som fremmer balanse. Den friske treaktige blomsterduften virker beroligende for sinnet.

Citrus Verbena: Beroligende dufter av petit grain, litsea, sedertre og neroli som har en lindrende effekt på sansene. En frisk og fruktig duft.


Hilsen Anna
som går rundt med en ny duft hver dag...
Må bli godt kjent med alle parfymene, men tror jeg nå har funnet min favoritt - selv om jeg har endret mening underveis. Duftene er så mange, og så gode...
Gleder meg virklelig til å presentere alle disse fantastiske parfymene i nettbutikken!

4 kommentarer:

 1. Høres ut som perfekte dufter for meg! Jeg går inn og bestiller et brett med tester med det samme! Supert!

  SvarSlett
 2. Høres helt supert ut :)
  Fin kveld til deg Anna!
  KLem Jorid

  SvarSlett
 3. Disse parfymene tester jeg ut nå faktisk:)

  SvarSlett
 4. Hei Divamamma,
  Så spennende! Gleder meg til å lese hva du synes om parfymene, og hvilken av duftene som har blitt din favoritt.
  Hilsen Anna

  SvarSlett