søndag 26. september 2010

4children på Facebook

De fleste av våre kunder er aktive brukere av nettet. Og noen av kundene blir man godt kjent med. En slik person er Jorid som mange kjenner fra bloggen "Noe på hjertet". Til å begynne med var det et vanlig kundeforhold, men etterhvert har det utviklet seg til et tettere samarbeid. Da Jorid tilbød seg å lage en facebook side, til bloggen og butikken 4children, var det ikke nei i vår munn.


TUSEN TAKK TIL JORID, FOR FANTASTISK FLOTT HJELP!

... og takk til alle dere som har blitt med på å feire oppstarten av facebook siden - både ved å følge, og å delta på vår giveaway der.

DU KAN VINNE GAVEKORT PÅLYDENDE KR. 500,-

For å bli med trykker man "liker", og inviterer andre venner til å bli med. Du finner facebook linken i høyre kolonne.

Glem heller ikke vår giveaway her på bloggen, der premien er deilige, økologiske tomtomBaby pleieprodukter til en verdi av kr. 514,-!

God søndags kveld!

Anna

2 kommentarer:

  1. Hei! Håper det er riktig at jeg svarer her! Traktorplakaten er kjøpt på en lekebutikk her i byen, de plakatene som er i rammer du kan bla i vet du. Butikken het Lekeplaneten før, nå heter den bare Brio. Håper du finner ut av det, hvis ikke får du si fra til meg, så kan jeg se om de har flere. Den kostet ikke stort:) Traktorer er favoritten her i huset også:) klem fra silje.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for informasjon Silje! Nå vet jeg hvor jeg kan lete... Kanskje blir det en fin traktorplakat til gutten min også?
    Hilsen Anna

    SvarSlett