onsdag 18. august 2010

Travle dager

Jeg lovte på mandag å legge ut en giveaway påfølgende dag, men her har det vært andre ting som har blitt prioritert. Nemlig barna! Når alt kommer til alt - det viktigste som finnes!


Har såvidt nevnt det i bloggen tidligere, men familien har i sommer flyttet fra huset vårt i Asker til en gammel familiegård på landet, på mannen min sin side. Veldig spennende, men litt av en omstilling både for store og små.

Det største dilemma med flyttingen, for min del, var hensynet til barna. De har stort sett bodd på samme stedet hele sitt liv, og det er ikke bare enkelt å flytte dem opp etter røttene. Vi har fire barn, og de er godt spredt i alder. I år har vi faktisk barn i både barnehage, barneskole, ungdomskole og videregående skole.

Derfor har det vært travelt i heimen de siste dagene. Mye å forberede, og oppstart på nye skoler og barnehage i dag. Det var spente barn rundt frokosten i dag morges, men alt har godt utrolig fint!

Anna

Note! 4children vil ikke endre adresse med det aller første, men vil gjøre det etterhvert. Jobber nå med å få til et tilfredstillende lager på vårt nye sted.

...og giveaway`en kommer snart!

1 kommentar:

  1. Spennende og alltid litt travelt å flytte. Håper du, mannen din og barna vil trives på det nye stedet. Lykke til med skolestart og barnehagestart på nytt sted
    Klem Tonje

    SvarSlett