lørdag 18. august 2012

Basis favoritter


For en august måned vi har hatt! Endelig kom det noen godværsdager... Lillegutten vår har kost seg med lette sommertopper, og bare føtter. Herlig! Men sommeren er på hell, og behovet for varmere klær melder seg.

Viser frem to deilige basisplagg - lue og jakke i 100% natursilke. Silke har samme egenskap som ull - luner når det er kaldt, og svaler når det er varmt. Silke er lettere enn ull, og egner seg spesielt godt på denne tiden av året.

Klærne på bildet er Lillegutt sine. Med den sommeren vi har hatt, med mye regn og vind, er dette desisert de klærne vi har  brukt aller mest. Det har blitt våre sommer favoritter, og kommer helt sikkert til å forbli det til langt utpå høsten. Silken blir jo bare finere og bløtere jo mer man bruker den. Så glatt og god mot babyhuden! Behagelige å ha på seg, og passer til det meste!

Luen finner du her, og jakken finner du der!    Klærne er avbildet på et Liberty sengesett i fargene blått og grønt på kremfarget bunn. Er svak for disse stoffene. De er bare vakre, og pynter så fint og sommerlig opp i barnevognen. Synes det går greit med blomstrete sengesett til babygutter og jeg da - så lenge de er små. De blir fort nok små tøffinger. Sengesettet er kjøpt i en dansk nettbutikk.


God helg,
Anna
     

1 kommentar:

 1. Hei Anna
  Nydelig lue og jakke. De så deilige ut! Hvis han ikke har vokst utav dem, er de sikker gode å ha nå også når høsten har kommet for fullt.
  I dag har sola varmet opp huset, og det har faktisk vært en fin og lun høstdag, men her i området regner det nesten stadig på høstdager, så jeg har kriblet i beina etter å få kommet meg ut litt. Håper godværet holder litt:) Ella er heldigvis blitt bedre, tror kanskje hun er klar for skole igjen i morgen:)
  Håper alt står vel til med deg, lillegutt og resten av familien. Tenker på dere.
  Tusen takk for hyggelig kommentar på headeren min.
  Ønsker deg ei fin ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett