onsdag 15. februar 2012

Den Internasjonale Barnekreftdagen 2012

I dag, 15. februar, er det Den Internasjonale Barnekkreftdagen. Her i Norge blir den markert flere steder i landet førstkommende lørdag.

Jeg har et spesielt forhold til barnekreft - det er en hjertesak hos meg!!! En av guttene mine fikk kreft bare to år gammel. Han er frisk i dag, men var gjennom en lang og tøff behandling. Heldigvis blir de aller fleste barna friske igjen, men de betaler en pris. En pris som selvsagt er verdt å betale! Jeg kan bare skrive under på at støtteforeningen gjør en fantastisk jobb for kreftbarna, og for familiene deres. MÅ derfor skrive noen ord om dette i dag, og samtidig oppfordre til å støtte opp om arbeidet for de kreftsyke barna. De fortjener det!!!


Gullsløyfen er den offisielle sløyfen til barn med kreft over hele verden. Støttet, godkjent og fremmet av hundrevis av organisasjoner og behandlingssentre, familie, venner og omsorgspersoner. Du kan kjøpe den her!

Støtteforeningen for Krefstyke Barn har et håp om at gullsløyfen skal bli like kjent i Norge som de andre fargesløyfene er.

Bær en gullsløyfe, og vis at du bryr deg!

Støtteforeningen for Kreftsyke Barn bidrar hvert år med midler til forskning gjennom Forsvar mot Kreft og World Child Cancer. Takket være forskning blir de fleste barna friske igjen, men vi har ingen å miste...

STØTT OPP OM FORSKNING PÅ BARNEKREFT DU OGSÅ!

Gavekonto: 7058.09.33333
www.kreftsykebarn.no

God klem
fra Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar