mandag 7. mars 2011

Økologisk mat blir mer tilgjengelig

En ny, økologisk matvareserie blir i disse dager lansert av Norgesgruppen. Produktene vil bli å finne både i større supermarkeder og i lavpris butikker. Spesielt gledelig er det at heløkologiske produkter nå også vil bli å finne i hyllene i lavprisbutikkene! Norgesgruppen er Norges største daglivarekjede, og omfatter butikker som Meny, Ultra, Kiwi, Spar og Joker.


GO ECO er navnet på den nye serien, og er utviklet av Norgesgruppen i samarbeid med UNIL. Designet er laget slik at det skal være lett for forbruker å finne produktene på tvers av kategoriene.


I første omgang vil serien bestå av 3-kornbrød, egg, rød/gul løk, rapidsalat, gulrøtter, poteter og bananer, men utover året vil sortimentet utvides med en rekke tørrvarer innen kategorier som pasta, syltetøy, hermetikk, frø, oljer og enda mer frukt og grønt.

Er du opptatt av økologisk mat, men synes det er vanskelig å finne frem til den økologiske maten? OIKOS har utarbeidet en økologisk handleguide, og du finner den her! GO ECO blir et supplement på denne listen!

Tommelen opp for økologisk mat!

Ønsker alle en sunn og god uke!

Hilsen Anna

Kilde: Oikos.no

1 kommentar: