torsdag 24. mars 2011

Kampanjepris på ull

Hos 4children har vi mange basis klær som kommer igjen år etter år. Noen ganger i nye farger, men mange av modellene og fargene går igjen. Disse klærne blir normalt ikke satt ned i pris, men av og til slår vi til med noen gode tilbud.


Vi gir nå opptil 25% rabatt på utvalgte ullklær (omslagsgenser, lue, votter og tøfler) samt et deilig babypledd. Alt er i ubehandlet, økologisk merinoull fra sveitsiske Selana. Du kan velge mellom tre flotte farger: bjørnebærlilla, bambusgrønn og nøytral grå.

Tilbudet gjelder i mars og april måned, eller så langt beholdningen rekker. Du finner klærne ved å gå inn på de forskjellige bekledningsdelene under "babyklær". Ullteppet finner du under "sengetid". For å komme inn i nettbutikken kan du trykke her!

Her har det vært surt og blåst de siste dagene. I mars har vi hatt snø, regn og solskinn om hverandre. Mars måned er alltid litt lunefull! Her på østlandet, hvor vi bor, ser det nå endelig ut som om Kong Vinter slipper taket. Dagen i dag har bare vært helt nydelig! Sol, varmt og ikke minst is- og snøsmelting. Det er en herlig tid vi går i møte!

MEN, vårluften kan være skarp! Det er alltid godt med ullplagg til nyfødte, og til de aller minste. Et lunt pledd får man dessuten bruk for hele året - sommer som vinter.

Hilsen Anna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar