onsdag 15. desember 2010

Såpe og shampoo

Heldigvis har det i den senere tid vært stort fokus på trygge pleieprodukter til barn. Vi ønsker å bruke stelleprodukter til barna våre som er frie for skadelige og problematiske stoffer. Kosmetikkbransjen følger etterspørselen, og pågrunn av økende etterspørsel etter helse og miljømessige trygge produkter til barn har det vært forbedringer å spore hos produsentene. Likevel ser vi at mange produsenter fremdeles lager produkter som de fleste av oss absolutt ikke ønsker å bruke på barna våre.


Forelde & Barn har, i samarbeide med Grønn Hverdag, nettopp utført en test av 20 forskjellige shampoo merker til barn. Kun 6 av disse fikk full godkjenning, og anbefales av Grønn Hverdag!

Vår shampoo, tomtomBaby sin vaske gel, var ikke med i denne testen. TomtomBABY serien var derimot med i Grønn Hverdag sin store test av stelleprodukter til baby og barn i 2009. Alle produktene fikk toppkarakter, og er anbefalt av Grønn Hverdag!


VASKEGEL - Med denne milde vaskegeleen kan du kjærlig og skånsomt vaske babyens sensitive hud og hår. Den danner også en ultrafin beskyttelsesfilm som omhyller babyens hud, og beholder den sunn og myk. Gjenoppretter hodebunnens naturlige fuktighetsbalanse, og sørger for at håret blir lett å gre. Beriket med godheter som vaniljeekstrakt og olivenoljebaserte fuktighetsgivere.

Ønsker du å vite mer om tomtom produktene, kan du gjøre det på vår nettside her! Vi har også miniutgaver av produktene som kan kjøpes om du ønsker å prøve ut serien.


MINI ORGANZA SETT - En innbydende organza pose fylt med miniutgaver av tomtomBABY pleieprodukter. Det er ikke bare mammaen som blir begeistret, babyen også! Et flott gavesett, et praktisk reisesett eller et prøvesett for å teste ut!

Vennlig hilsen Anna

Link til testen utført av Foreldre & Barn finner du her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar