mandag 13. desember 2010

Gi en gave med mening


I helgen fikk familien et vakkert julekort fra Støtteforeningen for Kreftsyke Barn.

Dette er en forening hvor alle som har, eller har hatt, barn med kreft kan tegne medlemsskap. Alle andre er også velkommen til å tegne støttemedlemskap enten som enkeltperson (kr. 200), eller som bedrift/organisasjon (kr. 1.000).

Det er flere måter å gi støtte på. Du kan velge å gi et engangsbeløp, eller å bli fast giver. Du kan også gi en gave til et av foreningens formål som er:
- barn i sentrum
- foreldrekontakt tjenesten
- mistet arbeidet
- senskade arbeidet

Alle givere vil få et bevis på at de har gitt en gave, og gaver over kr. 500,- er fradragsberettiget.

En anne fin måte å støtte opp om arbeidet rundt barn, som er rammet av kreft, er å handle gaver fra nettbutikken til foreningen. Masse fint der! Og som jeg startet med innledningsvis; her finner man, blandt mye annet, de lekreste julekort! Enten du er privatperson eller et firma, og ennå ikke har julekortene i boks... Ja, så hiv deg rundt! Her er mange flotte kort å velge blandt, og juleposten burde du fremdeles rekke om du skynder deg. I alle fall noe å ha i bakhodet til neste jul om årets kort allerede er sendt ut.

Et julekort med mening i dobbelt forstand!

Ønsker du å vite mer om arbeidet til Støtteforeningen for Kreftsyke Barn, kan du klikke deg inn på deres flotte og informative side her!

Julehilsen fra Anna

Spre gjerne dette budskapet videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar