tirsdag 10. januar 2012

Kuldekrem

For blide fjes i vær og vind!!!


LYKKELIG som LITEN sin nye Barnehagekrem er en fantastisk god kuldekrem! Basert på naturlige og økologiske råvarer som økologisk aloe vera, rapsolje, ringblomstolje og mandarinolje, beskytter den små (og store) kinn i det norske vinterværet. Både aloe vera og ringblomst er kjent for sine helende egenskaper, og mandarinolje sies å forebygge blodsprengninger i huden. Kremen inneholder lanolin, og er tilsatt ren, økologisk, kaldpresset hampolje og tistelolje, for å gi huden best mulig beskyttelse. En fet og god krem, som gir mye næring, til den sarte barnehuden. Her finnes ingen parabener, ingen hormonhermere, ingen sulfater, ingen kunstige duft-, farge- eller konserveringsstoffer.


LYKKELIG som LITEN tilbyr naturlige og økologiske hudpleieprodukter, og er et trygt og sunt valg for både huden, kroppen og miljøet! Oppskriftene er utarbeidet av legene Kari Løvendahl Mogstad og Nils Ivar Leraand, og produktene blir laget av nonnene på Tautra Mariaklosteret i Trondheimsfjorden.

Endelig fikk vi noen dager med snø og kuldegrader her på østlandet. Nyt vinteren, men husk å smøre både små og store kinn godt inn med en god kuldekrem! Du finner Barnehagekremen hos 4children om du trykker her!

Januarhilsen
fra Anna

4 kommentarer:

 1. Den ser fin ut men litt i dyreste laget..Så kommer vel porto opp på denne prisen i tilegg?klem

  SvarSlett
 2. Denne kremen så flott ut. Deilig med en god kuldekrem for både voksne og barn!

  Ønsker deg ei fortreffelig helg, Anna.
  Tusen takk for alle de herlige kommentarene du legger igjen hos meg. Jeg blir så glad av dem.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Takk for tips, en sånn må vi ha vettu:)

  SvarSlett
 4. Denne så kjempe flott ut ! ;)
  Skal jeg huske på, men akkurat nå så
  håper jeg at vi slipper å tenke på kuldekrem på en god stund.
  Satser nå nemelig på sol og varmegrader fremover jeg;)

  SvarSlett