tirsdag 21. juni 2011

Knytelue i bourettesilke

Hils på vår lille, søte luemodell! Her viser hun frem en deilig knytelue i bourettesilke som du finner i nettbutikken vår her! Luen har vi på lager i størrelse 02(74/80) og 03(86/92), og leveres i tre farger; krem, syrin og blågrønn. Tunikaen "den lille" har på seg finner du her!



Silke er et fantastisk natur materiale, og har mange av de samme egenskapene som ull. Silke luner når det er kaldt, og svaler når det er varmt - akkurat som ull. Silke har tynnere tråd enn ull, og egner seg derfor spesielt godt til bruk om sommeren. Dessuten inneholder silke naturlig et stoff, som heter serisin, som virker sårhelende på huden. Silke blir anbefalt til barn som sliter med allergi og eksem. Med andre ord, velger du silke til babyen din så gjør du et godt valg!

Tusen takk til den lille modellen, og til hennes mamma, for fine bilder!

Klem fra Anna

fredag 17. juni 2011

Giveaway og lynnedslag


GIVEAWAY

Den heldige vinneren av den nydelige, økologiske duften TEA GARDEN fra Acorelle ble...
CARINA som forøvrig skriver bloggen "Carina og gutta".



GRATULERER TIL DEG CARINA!

Vi benytter "random organizer" slik at trekningen blir mest mulig rettferdig, og denne gangen ble "the lucky number" tallet 6. Carina har vært heldig her på bloggen tidligere, men slik skal det jo være - like og nye muligheter for alle hver gang.

LYNNEDSLAG

Trekningen av vår giveaway kommer litt senere enn lovet. I begynnelsen av juni hadde vi et voldsomt tordenvær, og både hus og dataanlegg ble utsatt for lynnedslag. En skremmende opplevelse som medførte skader på det tekniske utstyret, og vi mistet nettforbindelsen totalt. Nå begynner heldigvis det meste å falle på plass igjen. Håper og tror ikke kundene våre har blitt skadelidende av dette, men noen har måttet vente lenger enn normalt på tilbakemeldinger fra oss. Beklager dette!

Hilsen Anna

fredag 3. juni 2011

Delikat sparkedrakt

Vi har flere fine sparkedrakter til sommerbruk. Denne kremfargede drakten fra Selana er jeg veldig glad i. Den leveres i en myk, økologisk bomullstrikk, og lukkes med perlemorsknapper ved skuldrene. Enkel, delikat og lekker! Fin sammen med en ensfarget bommullsbody i krem, eller andre duse farger - helst i økologisk kvalitet da...


Sparkebuksen finner du her!

Ikke glem å melde deg på vår "giveaway"! Vi gir bort den økologiske parfymen Tea Garden fra Acorelle. Lukter nyyydelig! Se høyre kolonne, og prøv lykken du også! Vi trekker en heldig vinner på søndag kveld.

Hilsen Anna

onsdag 1. juni 2011

Sommerdag

Første junidag, og for en dag her på østlandet! Klar himmel, solskinn og varmt i luften. Skal vi tro meterologene rett, så kommer sommeren for fullt nå. Herlig!

Viser her frem søte og nostalgiske sommerklær til babyjenter og babygutter. Settene er i økologiske bomull, og alt finnes i butikken vår!







Ønsker alle en fin junidag!

Sommerhilsen
fra Anna