mandag 28. mars 2011

Klassisk babysett

Viser frem noen skjønne babyklær i økologisk bomullstrikk fra Selana. På baksiden er det skråknepping med perlemorsknapper. Et veldig delikat sett som finnes i str. 56-92 i fargene krem, lysrosa og lysblå. Tøflene har vi kun i små størrelser. Disse settene egner seg dessuten godt som hentesett til vår og sommerbabyer.


Fra samme serie har vi deilige, økologiske bomullstepper av litt tykkere kvalitet, men i nøyaktig samme farger - krem, lysrosa og lysblå. Super kvalitet som holder seg godt vask etter vask.


Fine som barselgaver også!

Beste hilsen fra Anna

lørdag 26. mars 2011

Earth Hour 2011

Lørdag 26. mars klokken 20:30 oppfordres alle til å slukke lyset i en time.


Bli med på verdens største klima kampanje du også!
Hilsen Anna

fredag 25. mars 2011

Overgangslue til baby

Dette er en super, dubi-duper lue til baby i overgangen vinter/vår. Knyteluen er fra sveitsiske Selana, og laget i 100% ubehandlet merinoull. Den er akkurat passe tykk, og har ullens gode egenskaper. Luen har god passform, og flate sømmer slik at den er behagelig å ha på - også når babyen sover.


Finnes i baby størrelsene 50/56, 62/68, 74/80 og 86/92.
Fargene er nøytral grå, bambusgrønn og bjørnebærlilla.
Du finner luen under kategorien babyklær i nettbutikken vår her!

Normal pris er kr. 175,- Kampanjepris nå er kr. 130,-

Selv om solen skinner, og det føles varmt, kan vårluften være skarp og skummel. Viktig å passe ekstra godt på små hoder på denne tiden av året!

Vårklem
fra Anna

torsdag 24. mars 2011

Kampanjepris på ull

Hos 4children har vi mange basis klær som kommer igjen år etter år. Noen ganger i nye farger, men mange av modellene og fargene går igjen. Disse klærne blir normalt ikke satt ned i pris, men av og til slår vi til med noen gode tilbud.


Vi gir nå opptil 25% rabatt på utvalgte ullklær (omslagsgenser, lue, votter og tøfler) samt et deilig babypledd. Alt er i ubehandlet, økologisk merinoull fra sveitsiske Selana. Du kan velge mellom tre flotte farger: bjørnebærlilla, bambusgrønn og nøytral grå.

Tilbudet gjelder i mars og april måned, eller så langt beholdningen rekker. Du finner klærne ved å gå inn på de forskjellige bekledningsdelene under "babyklær". Ullteppet finner du under "sengetid". For å komme inn i nettbutikken kan du trykke her!

Her har det vært surt og blåst de siste dagene. I mars har vi hatt snø, regn og solskinn om hverandre. Mars måned er alltid litt lunefull! Her på østlandet, hvor vi bor, ser det nå endelig ut som om Kong Vinter slipper taket. Dagen i dag har bare vært helt nydelig! Sol, varmt og ikke minst is- og snøsmelting. Det er en herlig tid vi går i møte!

MEN, vårluften kan være skarp! Det er alltid godt med ullplagg til nyfødte, og til de aller minste. Et lunt pledd får man dessuten bruk for hele året - sommer som vinter.

Hilsen Anna

søndag 20. mars 2011

Vårinspirasjon...

I dag har jeg lyst til å dele noen bilder fra vårkolleksjonen til den danske stylisten og designeren Rie Elise Larsen. Jeg liker spesielt godt hennes håndlagede "paperarts". Dessuten blir jeg glad til sinns av de friske fargene hun bruker.


Disse flotte sirkusdyrene er nye for våren. Gjør seg godt på barnerommet - i vinduet, over sengen eller stelleplassen.




Vakre fugler.


Men denne gode uglen er nok likevel en av mine favoritter.


Rie Elise Larsen tryller frem mye annet fint til hus og hjem. Ta en titt inn på nettsiden her, og la deg inspirere du også!

Ønsker alle en strålende vårdag!

Hilsen Anna

torsdag 17. mars 2011

Hjelp Japan

I morgen, den 18. mars, er det BLOGGERS DAY OF SILENCE...
Målet er å skape oppmerksomhet rundt katastrofen i Japan, og ikke minst vise omtanke til det japanske folk.

Denne markeringen synes vi er fin, og det blir derfor en stille dag på bloggen her i morgen. Mange bloggere, både i Norge og resten av verden, vil gjøre det samme.


Du kan lese mer om initiativet her!

Dette er en naturkatastrofe av dimensjoner som det er svært vanskelig å ta innover seg. Japan trenger all den hjelpen de kan få!

Ønsker du å gi et bidrag til hjelpearbeidet i Japan, så kan du enkelt gjøre det, gjennom en av disse hjelpeorganisasjonene:

rodekors.no
kirkensnodhjelp.no
reddbarna.no


Mange bekker små...

Hilsen Anna

tirsdag 15. mars 2011

Giveaway og Månedens Parfyme

Det har blitt langt mellom innleggene i det siste. Travle tider! Noen observante lesere har kanskje lagt merke til at Amber Vanilla har vært månedens parfyme både i februar og mars? Februar er en kort måned, og med innebakt vinterferie bare fløy den av sted. Amber Vanilla, som forøvrig er den Acorelle parfymen det selges mest av her i Norge, fortjener så absolutt en presentasjon.


Acorelle - Eau de Parfum Amber Vanilla
"En ren harmoni av jordnære elementer og sensuelle, feminine noter. Som silke, jord og gourmet - alt på en gang. Med feminine toppnoter av mimosa, karakteristiske hjertenoter av mandel, patchouli og vanilje, og basenoter av balsam fra Peru, skiller Amber Vanilla seg fra andre parfymer med samme duftstruktur. Den minner om myk karamell, pudret amaretto og et dempende hint av mose. Amber Vanilla Eau de Parfum har både seduktive og energigivende egenskaper. Våkn opp til ny energi med denne kraftige kombinasjonen av lystverdige dufter. Dette er en fascinerende, dynamisk parfyme."

Duftstruktur
Familie: Vanilje, gourmet
Toppnote: Mimosa
Hjertenote: Patchouli, mandel, vanilje
Basenote: Essence av Peru

Aromaterapi
Essensielle oljer som motvirker tretthet, stimulerer kroppen og lindrer muskelsmerter. Denne parfymen virker energigivende!

Amber Vanilla passer for deg som ønsker en sensuell gourmetduft, og liker søte parfymer!

Duftintensitet **

Acorelle sine parfymer er sertifisert økologiske. De er uten parabener, syntetisk og kjemisk bindelmiddel, ftalater og fargestoffer.

Normalpris er kr. 350,- for 50ml. Kr. 50 i rabatt på månedens parfyme!
Du kan lese mer om parfymene her!

GIVEAWAY

Denne måneden gir vi bort en Vanilla Amber parfyme til en heldig leser. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar. Vi blir selvsagt ekstra glade om du velger å legge deg til som følger, eller bli "liker" av vår facebookside. Vi har trekning mot slutten av måneden.

Ønsker alle en fin dag! Her titter solen frem, og det er bare så deilig!

Solskinn fra Anna

mandag 7. mars 2011

HIPP - økologisk barnemat

Den økologiske matvareprodusenten HIPP har utviklet en nettside, og en applikasjon, som skal inspirere småbarnsforeldre til å velge sunn mat til hele familien.


Hipp.no er utformet som en klubb, der man blant annet registrerer barnets alder. På den måten "vokser" nettsiden med barnets alder, og man får hele tiden oppdatert informasjon som er tilrettelagt for barnet og familien. På nettsiden kan man få oppskrifter til måltider for hele familien, og man kan stille en ernæringsfysiolog spørsmål om barn og kosthold. Nettsiden lanseres sammen med en applikasjon for Iphone og Android.

Flott informasjonssatsing fra HIPP!

Hilsen Anna

Kilde: Oikos.no og Handelsbladetfk.no

Økologisk mat blir mer tilgjengelig

En ny, økologisk matvareserie blir i disse dager lansert av Norgesgruppen. Produktene vil bli å finne både i større supermarkeder og i lavpris butikker. Spesielt gledelig er det at heløkologiske produkter nå også vil bli å finne i hyllene i lavprisbutikkene! Norgesgruppen er Norges største daglivarekjede, og omfatter butikker som Meny, Ultra, Kiwi, Spar og Joker.


GO ECO er navnet på den nye serien, og er utviklet av Norgesgruppen i samarbeid med UNIL. Designet er laget slik at det skal være lett for forbruker å finne produktene på tvers av kategoriene.


I første omgang vil serien bestå av 3-kornbrød, egg, rød/gul løk, rapidsalat, gulrøtter, poteter og bananer, men utover året vil sortimentet utvides med en rekke tørrvarer innen kategorier som pasta, syltetøy, hermetikk, frø, oljer og enda mer frukt og grønt.

Er du opptatt av økologisk mat, men synes det er vanskelig å finne frem til den økologiske maten? OIKOS har utarbeidet en økologisk handleguide, og du finner den her! GO ECO blir et supplement på denne listen!

Tommelen opp for økologisk mat!

Ønsker alle en sunn og god uke!

Hilsen Anna

Kilde: Oikos.no

onsdag 2. mars 2011

Vinneren av tomtomMama oljen er...

Vi har brukt random.org til å hjelpe oss med å trekke en vinner. Tallet denne gangen ble 3.


Det betyr at Karianne, med den velskrevne bloggen Mammadamen, ble den heldige denne gangen.

Gratulerer til Karianne! Du vil snart motta oljen i posten. Håper den blir mye brukt, og kommer til nytte!


I tomtomMama serien finnes også en forfriskende fot & bengele samt en pleiende krem til brystene. Alle produktene finnes i nettbutikken vår!

Klem fra Anna