fredag 28. januar 2011

Sluttspurt

Vi minner om at det kun er 3 dager igjen av vårt ullsalg i nettbutikken.
20-30 % rabatt på alle ullvarer!
Gjelder til og med mandag 31.01.11.
Les mer her!

...og vi har gratis frakt ut januar måned!


Vennlig hilsen Anna

mandag 24. januar 2011

Du kan vinne en parfyme

WHITE ORCHID parfymen kan bli din om du gjør følgende:


Legger igjen en kommentar - 1 lodd
Legger deg til som følger av bloggen - 1 lodd
Trykker "liker" på facebook gruppen vår - 1 lodd

Totalt kan du ta 3 lodd, og husk å skrive hvor mange lodd du tar. Vi trekker en heldig vinner i midten av februar!

LYKKE TIL!


Hver måned fremover vil jeg velge ut en av våre deilige parfymer, og gi denne litt ekstra fokus. Parfymene kommer fra den franske, økologiske serien Acorelle, og består av hele ni duftvarianter med aromaterapeutiske egenskaper. Du kan lese mer om Acorelle her!

WHITE ORCHID er førstemann ut - en fin vinterduft!


Den fasinerende og mystiske orkideen er selve bildet på kvinnelighet og skjønnhet. Dens sensuelle kraft kommer igjennom varmen fra denne blomstrende parfymen, toppet med noter av kardemomme og pæreblad, hjertenoter av iris og avsluttet med en base av patchouli, vanilje og bringebær. Ideel for deg som ønsker å omfavne din sensualitet med en subtil duft. Aktuelle essensielle oljer i denne parfymen har aromaterapeutiske egenskaper som virker på følelser og mot stress. De virker beroligende, lindrende og angstfrigjørende. En blomstret og krydret parfyme med duft intensitet ***.

Parfymen er økologisk sertifisert av Ecocert og Cosmebio. Den er ikke testet på dyr, og er fri for parabener, syntetisk og kjemisk bindemiddel, ftalater og fargestoffer.

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
90,1 % av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk

Normalpris på parfymene er kr. 350,- (50ml)
Vi gir kr. 50,- i rabatt på månedens utvalgte!

Januarhilsen
fra Anna

lørdag 22. januar 2011

Hettejakke i ull

Denne deilige, dobbeltstrikkede hettejakken i ull har vi 20 % rabatt på i nettbutikken nå - det vil si ut januar måned! Synes den er lekker og koselig på samme tid. Dessuten holder den babyen god og varm. Jakken kommer fra Selana, som er kjent for å lage klær med litt nostalgisk "look", i de skjønneste, naturlige materialer. Passer fint sammen med selebukser og leggings, begge i ull i den samme lysegrå og delikate fargen - også på tilbud. Du finner jakken her!




Tusen takk til Jorid, fra bloggen "Noe på Hjertet" som har tatt disse fine bildene! Det er ikke bestandig like lett å vise frem klær ved hjelp av produktbilder i en nettbutikk. Noen ganger kommer ikke klærne til sin rett. Det hjelper å ha barn og henge dem på. Siden barna mine for lengst har vokst ut av babystørrelsene, setter jeg derfor stor pris på å få lov til å vise frem klær på denne søte modellen her!

Vinterhilsen
fra Anna

tirsdag 18. januar 2011

Restekurven

Vi anbefaler alle som besøker nettbutikken vår om å ta en titt i kategorien RESTEKURVEN. Den blir oppdatert fortløpende i dagene fremover.


Må også minne om vårt januarsalg. 20-30% rabatt på ullvarer pluss en masse annet fint til sterkt reduserte priser. Se under kategorien AKTUELT, i nettbutikken, for mer informasjon. Det er fremdeles mulig å gjøre svært gode kjøp! Gratis frakt ut januar måned gjør det ekstra gunstig å handle nå.

Vinterklem
fra Anna

mandag 10. januar 2011

Vinter salg

Da er januarsalget i gang her hos oss! Vi kjører supersalg på ull denne januar måneden. Vinteren er lang, og lurt kan det være å tenke litt lenger frem også - til neste høst og vinter...


Mange av årets ullprodukter har vi allerede vinterkampanjepris på - det vil si 20% rabatt!

Alle øvrige ullprodukter (i 100% ull) kjører vi nå hele 30% rabatt på! Her kan du gjøre virkelige gode kjøp på lekre baby og barneklær i myk ull av høy kvalitet. Gjelder ikke allerede nedsatte ullvarer.

På toppen av det tilbyr vi gratis frakt på alle forsendelser ut januar måned!

God handel, og her gjelder førstemann til mølla!

Vinterklem
fra Anna

Note! Rabatten blir trukket fra manuelt av oss. Du legger inn bestillingen som normalt. I løpet av kort tid vil du motta en mail fra oss med korrigert pris samt en bekreftelse på at varene du har bestilt er på lager.

Link til nettbutikken finner du i høyre kolonne!

torsdag 6. januar 2011

Godt nyttår

GODT NYTTÅR

...litt sent, men godt!

Her har vi hatt en laaang og deilig juleferie. Nå er vi derimot i full gang igjen. Nytt år, og nye muligheter! I nettbutikken er det sortering, papirarbeid og ikke minst vareopptelling som står på "tapeten" denne uken.

Vintersalget står snart for tur, og her blir det masser av gode tilbud - det lover jeg!

Ønsker alle et flott og innholdsrikt 2011!

Anna